آشپزی

طرز تهیه کیک ساده

در این پست طرز تهیه کیک ساده و خونگی رو برای شما دوستان آماده کرده ام امیدوارم از این آموزش لذت ببرید . در ضمن دوستان قالب کیک دلخواه هست و شما می توانید از هر قالبی برای کیک تان استفاده کنید اگر مایل بودید طرز تهیه این کلوچه سنتی را نیز بیاموزید با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک ساده

مرحله اول: طرز تهیه کیک ساده

  • تخم مرغ ۵عدد زرده و سفیده جدا
  • شکر آسیاب شده یک و نیم لیوان(دسته دار فرانسوی)
  • وانیل یک دوم قاشق چایخوری
  • روغن مایع سه چهارم لیوان
  • شیر ولرم ۱لیوان
  • آرد سفید قنادی ۲ونیم لیوان
  • بکینگ پودر یک و نیم قاشق غذاخوری سرصاف

اول از هر کاری لازمه بگم من برای اندازه گیری دقیق مواد از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کردم.

کف قالب مورد نظرتان را با روغن جدا کننده کاملا چرب کنید.

در این صورت دیگر نیازی به استفاده از کاغذ روغنی و یا آرد پاشی نخواهید داشت…

(به این صورت که ۱ قاشق غذاخوری روغن جامد و ۱قاشق غذاخوری آرد را مخلوط کرده و با فرچه کف و دیواره های قالب مورد نظرتون رو آغشته به آن کنید.)

سفیده های تخم مرغ را به همراه یک پنس نمک به مدت ۱۰دقیقه با دور تند همزن هم بزنین تا حسابی کف کنه و سفید رنگ بشه طوری که وقتی ظرفتون رو سرو ته میکنین از ظرف نریزه…

مرحله دوم پخت کیک ساده

زرده ها رو به همراه وانیل و شکری که از قبل آسیاب کردین مخلوط کرده و با دور تند همزن حسابی هم بزنین تا کرم رنگ بشه و لطیف و یکدست…

ادامه مطلب  آموزش طرز تهیه مربای آلبالو + نکات ریز

حال روغن مایع رو افزوده و سپس شیر ولرم(هر کدام را به مدت یک دقیقه و به صورت جدا گانه هم بزنین)مواد که کاملا یکدست شد آرد و بکینگ پودری که از قبل سه بار الک نمودید رو طی سه الی چهار مرحله داخل مواد بریزید وبه آرامی و در یک جهت هم بزنین.

دوستان گلم توجه داشته باشید موقع اضافه کردن آرد به هیچ وجه از همزن برقی استفاده نکنید.برای اینکار یا از مفتول دستی و یا لیسک کمک بگیرید.

نکته مهم دیگه این هست که آرد رو فقط و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.هیچ گلوله آردی داخل مواد نمونه کافیه….

مرحله سوم: تهیه کیک ساده

در مرحله پایانی سفیده های تخم مرغ را طی ۳مرحله داخل مواد بریزید و به آرامی و در یک جهت موادتون رو مخلوط کنید.

ازهم زدن بیش از اندازه سفیده ها خود داری کنید وگرنه پف کیکتون میخوابه.

مواد کیک رو داخل قالب مورد نظرتون بریزید و داخل فری که از یک ربع قبل با دمای۱۸۰درجه حسابی گرم شده، به مدت۴۰دقیقه بپزید.

عزیزان نیم ساعت اول پخت به هیچ وجه در فر رو باز نکنید.

برای اطمینان از مغز پخت شدن کیکتون یک عدد خلال چوبی رو داخل کیک فرو کنید.

اگر تمیز از داخل کیک بیرون اومد نشون میده که کیکتون کاملا پخته شده.

برای خارج کردن کیک از داخل قالب نیز ده دقیقه الی یک ربع صبر کنید تا کیکتون از داغی بیفته

بعد می بینید که کیک خیلی راحت از قالب جدا میشه…

نکته: طرز تهیه روغن جدا کننده

یک قاشق غذا خوری روغن جامد یا کره یک قاشق غذاخوری زیاد پر نباشه آرد و دو قاشق غذاخوری روغن مایع بریز کف قالب خوب مخلوط کن و قالب رو کاملا چرب کنید اگر اضافه آمد بریز تو شیشه در بسته بزار یخجال برای دفعه بعد..به این مخلوط روغن جداکننده می گویند .

برای اسفنجی شدن کیک موارد زیز را در نظر داشته باشید .

موادکیک را به دمای محیط برسانید, شکر و تخم مرغ رو زیاد هم نزنید , دمای فر را از قبل گرم کنید, حین پخت دائم در فر را باز و بسته نکنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاه

آموزش طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل

آموزش طرز تهیه لواشک خانگی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا