آشپزی

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاه

چگونگی طرز تهیه نان برنجی کرمانشاه را بروش بسیار ساده و آسان بطوری که حتی در منزل نیز بتوانید بپزید را برای شما گردآوری کرده ایم . نان برنجی سوغات شهر کرمانشاه هست و از قدیم در سفره نوروزی جایگاه خاصی دارد ممکن نیست به کرمانشاه سفر کنید و از این شیرینی خوشمزه خرید نکنید .

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

در ابتدا روش تهیه روغن حیوانی یا (همان روغن خودمانی ) را که برای پخت این شیرینی لازم است را آموزش می دهیم . ابتدا مقداری کره حیوانی در ظرف ریخته و روی حرارت می گذاریم تا کاملا آب شود و مدتی نیز بجوشد تا کاملا رنگ زرد طلایی به خودش بگیرد و جرم آن ته نشین شود و بعد از سرد شدن آماده مصرف شود .

طرز تهیه نان برنجی

مواد لازم:

کره یا روغن خودمانی که از کره حیوانی بدست آمده باشد : ۲۰۰ گرم

شکر: ۲۰۰ گرم

تخم مرغ: یک عدد

آرد برنج: ۵۰۰ گرم

گلاب: ۶ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

تخم خرفه: کمی

آب: یک لیوان

 دستور پخت نان برنجی:

در این قسمت به بررسی پخت و آموزش طرز تهیه نان برنجی میپردازیم:

۱- مثل همیشه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. ابتدا آرد برنج الک شده را با کره مخلوط کنید تا خمیر یکدستی درست شود. (در صورتی که می‌خواهید مزه نان برنجی‌های سنتی کرمانشاه را بدهد باید به جای کره از روغن خودمانی استفاده کنید.)

۲- حالا شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شربت نسبتا غلیظی به دست آید. اجازه بدهید شربت کاملا سرد شود و بعد با خمیر مخلوط کنید.

ادامه مطلب  طرز پخت کوکه

۳- در ظرف جداگانه‌ای، تخم مرغ، گلاب و زعفران دم کرده را با هم مخلوط و به مایه آرد برنجی اضافه کنید. خمیر را حسابی ورز دهید. خمیر به دست آمده را در ظرفی با روکش پارچه‌ای قرار دهید و بگذارید تا نصف روز استراحت کند.

۴- فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا گرم شود. در همین حین کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیر را به توپ‌هایی به اندازه گردو در آورید و با فاصله از هم روی سینی فر بچینید. کمی از تخم خرفه را به عنوان تزئین روی شیرینی‌ها بپاشید.

۵- سینی را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان برنجی‌ها پخته شود. قبل از برداشتن شیرینی‌ها مطمئن شوید که کاملا سرد شده باشند تا موقع جدا کردن از کاغذ روغنی خرد نشوند.

بیشتر بخوانید:

طرز پخت کوکه

آموزش طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل

ساده ترین روش تهیه سوهان عسلی

آموزش پختن شیرینی تارت رنگی

آموزش طرز تهیه شربت توت فرنگی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا