آموزش طرز تهیه لواشک خانگی

در این پست آموزش طرز تهیه لواشک خانگی رو برای شما دوستان آماده کرده ایم همانطور که می دانید باید تا هر جا که می توانید از خرید محصولات آماده و صنعتی خوداری کنید زیرا این محصولات دارای مواد افزودنی هستند که برای سلامتی مضر است .

طرز تهیه لواشک خانگی

ابتدا آلو ها را شسته و تمیز کنید .

سپس آنها را در قابلمه ریخته و مقدار بسیار کمی آب به آن اضافه کنید تا ته نگیرد حواستان باشد که حتما شعله گاز را کم کنید.

چند وقت یک بار آلو ها را بهم بزنید بعد از اینکه آلوها بجوش آمدند بگذارید

روی اجاق بماند تا پوست خود را رها کند شعله را کم کنید.

بعد از آنکه آلو ها آب انداخته و پوست خود را رها کردند مواد را از صافی بگذرانید.

در این مرحله که تفاله آلو را گرفته اید دوباره آب آلوی بدست آمده را روی اجاق بگذارید

و مرتب بهم بزنید حواستان باشد زیر شعله اجاق گاز کم باشد.

ادامه طرز تهیه لواشک

برای طرز تهیه لواشک خانگی وقتی آب آلو به غلظت مورد نظر رسید اجاق گاز را خاموش کنید تا مواد کمی سرد شود

در این مرحله می توانید بنا به دلخواه خود کمی از این مواد لواشک را در بطری در بسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید

و در موقع پخت و پز از آن استفاده کنید و یا بعد از غذا مقداری از رب آلو را صرف کنید زیرا برای افرادی که دچادر یبوست هستند بسیار مفید است .

کف یک سینی را سلفون بکشید و یا به روغن کم آغشته کنید

ولی بهتر است سلفون بکشید زیرا کارتان تمیز تر خواهد بود

بعد از این کار مواد آلو را در سطح سینی پخش کنید حواستان باشد زیاد ضخیم نشود .

حالا سینی های لواشک را در زیر آفتاب قرار دهید و اجازه بدهید کاملا خشک بشود

بعد از دو روز لواشک را از سینی جدا کرده و پشت رو کنید تا هردو سمت خشک بشود.

در ادامه طرز تهیه لواشک خانگی : لواشک ها آماده است

می توانید در اندازه ها و شکل های مختلف برش بزنید و نوش جان کنید .

 

ساده ترین روش تهیه سوهان عسلی

آموزش طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل

طرز پخت کوکه

خروج از نسخه موبایل