آشپزی

طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار یکی از انواع سالاد هایی است که انسان ها و اقوام مختلفی به آن علاقه دارند. ریشه این سالاد زیبا و خوشمزه به منطقه ایتالیا می رسد. سالاد سزار یک غذای بسیار مقوی , خوشمزه و زیبا می باشد. این سالاد را را با روش ها و انواع مختلفی درست میکنند اما در این پست تی مدل قصد دارد سالاد سزار اصل ایتالیا را آموزش بدهد. امروزه سالاد سزا را با انواع مختلف گوشت و ماهی و بیکن نیز آماده می کنند. شما می توانید در صورت تمایل و علاقه از گوشت و مرغ استفاده کنید. با کمک این سالاد می توانید یک غذای مفید وارد دستگاه گوارش کنید. شما می توانید سالاد سزار را به عنوان پیش غذا میل کنید. حتما این سالاد بی نهایت خوشمزه ایتالیایی را امتحان کنید. به شما در آموزش تهیه سالاد سزار کمک می کنیم. نوش جان:)

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
سس مایونز سه قاشق غذاخوری
مغز کاهو ۲ عدد
سیر له شده ۱ حبه
سرکه بالزامیک یک قاشق غذاخوری
سس خردل یک قاشق غذاخوری
پنیر پارمیزان ۳ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده ۲ حبه
نان تست
۲ عدد
لیمو ترش
۱ عدد
نمک و فلفل
به میزان لازم
سیر خرد شده
۲ حبه
روغن زیتون
۱/۳ لیوان
سینه مرغ
۱ عدد

دستور پخت سالاد سزار

مرحله اول

در مرحله اول دور تا دور نان های تست را برش می زنیم . سپس هر نان تست را به تیکه های کوچکی تقسیم می کنیم. برای مثال هر نان تست را به ۹ قسمت تقسیم کنید. به جای نان تست می تونید از باگت نیز استفاده کنید.

ادامه مطلب  طرز تهیه شربت سکنجبین + نکات مهم

مرحله دوم

نیمی از روغن زیتون را با ۲ حبه سیر خرد شده مخلوط میکنیم و نان های کوچک و خرد شده تست را به آن اضافه می کنیم. سپس نان ها را در سینی مخصوص فر مرتب کنار هم می چینیم. نان ها را با دمای ۱۸۰ درجه گریل کنید.

مرحله سوم

اگر میخواهید به سالاد سزار مرغ اضافه کنید, ابتدا سینه مرغ را با نمک, فلفل , نصف آب لیمو ترش و دو حبه سیر را به سینه مرغ اضافه کنید. مواد را حداقل یک ساعت در دمای یخچال قرار دهید تا سینه مرغ طعم و عطر بگیرد.

مرحله چهارم

کاهو ها را تمیز شسته و میگذارید خشک شوند. سپس کاهو ها را به اندازه های درشت خرده می کنیم. در ظرفی دیگر سس مایونز , سس خردل , سرکه بالزامیک , یک حبه سیر له شده و پنیر پارمزان را با هم خوب مخلوط کنید .

مرحله پنجم

به مواد, فلفل سیاه , روغن زیتون و نصف آب لیمو ترش را اضافه میکنیم و خوب مخوط می کنیم. اگر سس شما دارای غلظت زیادی بود می توانید به مقدار کمی به آن آب اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. سس مخصوص سزار آماده است.

مرحله ششم

در ادامه پخت سالاد سزار ؛ سینه مرغ طعم گرفته را از یخچال خارج کرده. مقدار کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و با حرارت بالا سرخ می کنیم. اگر حرارت کم باشد, آب موجود در میان بافت های مرغ خارج شده و مرغ سفت می شود.

مرحله هفتم

همچنین می توانید سینه مرغ را به صورت آب پز شده سرو کنید. سالاد آماده است. برای سرو می بایست مقداری از سس را با کاهو مخلوط کرده و با برش های مرغ سرخ شده و نان گریل شده تزئین کنید. نوش جان

ادامه مطلب  طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر

نکات مهم تهیه سس سزار

بهتر است به جای سس سزار از سرکه بالزامیک استفاده کنید و سعی کنید به جای مرغ سرخ کرده از مرغ آبپز استفاده کنید. سالاد سزار را حتما امتحان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا