آشپزی

طرز تهیه ذرت مکزیکی خیابانی فوری و خوشمزه

ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار در جهان می باشد و همانطور که از نامش پیداست, زادگاه این ماده خوشمزه مکزیک می باشد. در این مقاله از سایت تی مدل به شما آموزش میدهیم چگونه ذرت مکزیکی هایی درست کنید که مانند ذرت های کنار خیابان خوشمزه, خوش رنگ و کشدار باشد. در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

طرز تهیه ذرت مکزیکی خیابانی فوری و خوشمزه

مواد لازم برای ذرت مکزیکی مخصوص

  • مواد مناسب برای ۲ نفر
  • کره گیاهی یا حیوانی = ۵۰ گرم
  • ذرت نیم پز یا کنسرو ذرت = ۵۰۰ گرم
  • قارچ = ۲۵۰ گرم
  • آبلیمو = ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا = حدودا ۶ قاشق غذا خوری
  • سس مایونز = ۲ قاشق غذا خوری
  • ادویه های نمک , فلفل سیاه , پودر سیر, پودر آویشن = به مقدار لازم

دستور پخت ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر

۱- ابتدا باید ذرت ها را آماده کنید. شما می توانید از ذرت های کنسرو شده بازاری و یا ذرت هایی که خودتان پخته اید استفاده کنید. ابتدا داخل قابلمه آب بریزید و صبر کنید تا جوش بیاید و سپس ذرت ها را درون قابلمه بریزید و بگذارید نیم ساعت بپزد. سپس ذرتها را آبکش کنید.

۲- در این مرحله باید قارچ ها را شسته و خورد میکنیم. حالا باید یک قابلمه نسوز و نسبتا بزرگ بردارید و ۵۰ گرم کره گیاهی یا حیوانی را داخل قابلمه بیندازید و کامل ته قابلمه را با کره بپوشانید تا تمام قابلمه آغشته به کره بشود.

۳- در این مرحله, قارچ ها و آبلیمو را به کره اضافه میکنیم. اضافه کردن آبلیمو برای این است که قارچ ها تغییر رنگ ندهند. سپس ذرت های نیم پز یا پخته شده را به قابلمه اضافه می کنیم و هم میزنیم. سپس درب قابلمه را میگذاریم تا کاملا بپزد (برای ذرت کنسرو بازاری و یا ذرت های نیم پز).

ادامه مطلب  طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر

۴- در این مرحله سس مایونز را به مواد اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم. سپس پنیر پیتزا را به مواد اضافه کرده و درب قابلمه را میگذاریم. باید توجه داشته باشید که پنیر پیتزا را هم نزنید. حرارت را خاموش کنید و کمی صبر کنید تا پنیر پیتزا کاملا آب شود.

۵- قبل از سرو ذرت مکزیکی, ادویه ها را به ذرت اضافه میکنیم. شما می توانید این میان وعده بسیار خوشمزه و فوری را برای مهمانان و عزیزان خود تهیه کنید. نوش جان!

نکات مهم در تهیه ذرت مکزیکی

۱- اگر فلفل سیاه و پودر آویشن را در داخل تابه به مواد ذرت مکزیکی اضافه کنید, باعث میشود ذرت شما تیره و بدرنگ شود. اگر دقت کرده باشید در ذرت مکزیکی های بازاری, ادویه ها قبل از سرو داخل ظرف برای مشتری, به ذرت مکزیکی اضافه میشوند. دقیقا قبل از سرو و بدون حرارت. و همچنین باید به این نکته توجه کنید که ادویه های ضروری و مهم برای ذرت مکزیکی, پودر آویشن- پودر سیر – فلفل سیاه می باشد و اضافه کردن هر نوع ادویه دیگر, بسته به سلیقه و ذائقه شما دارد.

۲- دومین نکته درمورد پنیر پیتزا می باشد, پنیری که برای ذرت مکزیکی استفاده می کنید باید کاملا سرد باشد و زمانی که پنیر را به ذرت اضافه کردید, قبل از اینکه پنیر آب شود, سریع هم بزنید و دیگر به ذرت دست نزنید و درب ظرف را گذاشته و حرارت را خاموش کنید تا پنیر با حرارت خود مواد آب شود. به این نکته توجه کنید که مواد به هیچ عنوان نباید هم بخورد. در مرحله بعد ذرت مکزیکی را داخل ظرف سرو بکشید. با رعایت این مراحل, پنیر پیتزا کاملا کش می آید.

ادامه مطلب  ساده ترین روش تهیه سوهان عسلی

برای مطالعه دیگر مقاله های آشپزی به صفحه آشپزی در تی مدل مراجعه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا