آشپزی

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر

کیک شکلاتی بدون فر یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین کیک هایی است که به راحتی میتوان تهیه کرد. این کیک بافتی نرم و بسیار لطیف دارد که به راحتی تهیه میشود .کیک شکلاتی بدون فر را میتوانید در مجالس مختلف نظیر میهمانی ها, تولدها و… تهیه کرده و نوش جان کنید . این کیک شکلاتی را می توانید به عنوان عصرانه و یا صبحانه خود میل کنید. کیک شکلاتی بدون فر به آسانی در تابه و قابلمه پخته میشود و نیازی به فر ندارد. در این مقاله از سایت تی مدل به آموزش کامل طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر می پردازیم.

کیک شکلاتی (به انگلیسی: Chocolate cake) نوعی کیک است که با شکلات آب شده یا پودر کاکائو یا هر دو آنها طعم داده می‌شود. شما می توانید از کیک های شکلاتی خود, تصاویری برای ما ارسال کنید تا برای بقیه کاربران عزیز قرار گیرد. همراه ما باشید. در ادامه به بررسی مواد مورد نیاز برای تهیه این کیک می پردازیم.

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر

مواد لازم:

  • شیر : یک پیمانه
  • خامه : یک بسته
  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • شکلات : ۱۰۰ گرم
  • روغن : نصف پیمانه
  • آرد : دو و نیم پیمانه
  • شکر : یک ونیم پیمانه
  • پودر کاکائو : نصف پیمانه
  • وانیل : نصف قاشق مربا خوری
  • بکینگ پودر : یک قاشق غذا خوری
  • کاغذ روغنی : یک عدد برای ته قابلمه

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر :

کیک شکلاتی بدون فر را در پنج مرحله به شما آموزش می دهیم. شما می توانید از این کیک ها برای تولد و سوپرایز کردن عزیزانتان استفاده کنید. برای دیدن آموزش های بیشتر به صفحه آشپزی تی مدل مراجعه کنید.

ادامه مطلب  طرز پخت کوکه

مرحله اول:

چهار عدد تخم مرغ رابه همراه یک و نیم پیمانه شکر به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با همزن مخلوط کنید. تخم مرغ ها و شکر را تا زمانی مخلوط کنید که این ترکیب به رنگ کرمی در بیاید.
نصف قاشق مرباخوری وانیل، نصف پیمانه روغن، یک پیمانه شیر اضافه کنید و مخلوط کنید. توجه کنید که ترکیب را تا زمانی بهم بزنید که مواد با هم مخلوط شود.

مرحله دوم:

در ظرف دیگری دو و نیم پیمانه آرد را به همراه نصف پیمانه پودر کاکائو و یک قاشق غذا خوری بیکینگ پودر سه بار الک کنید و در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید. مخلوط را تا زمانی هم بزنید که مواد یکدست شود.
لازم به ذکر است که پودر کاکائو و بیکینگ پودر را حتما الک کنید زیرا به مستقیم به رنگ و نرمی کیک شما ربط دارد. یکبار الک برای پودر کاکائو و بکینگ پودر کافی است اما آرد را حتما سه بار الک کنید. مواد را با هم کاملا مخلوط کنید.

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر

مرحله سوم از کیک شکلاتی بدون فر :

مخلوطی از آرد, پودر کاکائو و بکینگ پودر را در چند مرحله به مواد مرحله اول اضافه کنید و هم بزنید. مایع کیک شکلاتی آماده است.

مرحله چهارم:

در این مرحله, ابتدا کف قابلمه را چرب کرده و سپس کاغذ روغنی را که چرب کرده ایم, داخل کف قابلمه قرار میدهیم. هم پشت و هم روی کاغذ روغنی را کمی چرب کنید که پس از آماده شدن کیک, کاغذ از کیک به راحتی جدا شود. همچنین پیشنهاد ما این است کیک را داخل قابلمه های نسوز درست کنید.

ادامه مطلب  آموزش طرز تهیه مربای آلبالو + نکات ریز

مایع آماده شده کیک شکلاتی را به قابله اضافه میکنیم. مواد را روی شعله ملایم به مدت ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت قرار میدهیم. بهتر است درب قابلمه را دمکنی بگذارید. بعد از ۴۵ دقیقه با خلال دندان تست کنید اگر خلال به مواد نچسبید آماده شده است. (اگر خلال دندان ندارید, با چنگال یا کارد خراشی در کیک ایجاد کنید و از آماده شدن و نشدن آن اطمینان حاصل کنید).

مرحله پنجم:

برای گاناش هم یک بسته خامه رابا ۱۰۰ گرم شکلات روی بخار کتری قرار دهید تا یکدست شود. میتوانید مقدار مساوی شکلات هم بریرید.
گاناش در واقع روکش شکلاتی روی کیک یا سس بستنی است که این خوراکی‌ها را بسیار خوشمزه‌تر می‌کند و از ترکیب خامه و شکلات تهیه می‌شود. البته برخی‌ها از افزودنی‌های دیگر هم استفاده می‌کنند اما شکلات و خامه پایه اصلی گاناش هستند.

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر

طرز تهیه کیک ساده

مدل تزیین حلوای مجلسی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا