طرز پخت آش دوغ اصل همدان

طرز پخت آش دوغ اصل همدان را همراه با نکات ریز پخت برای شما دوستان گردآوری کرده ایم . در آش دوغ همدان برعکس آش دوغ اردبیل به هیچ عنوان از گوشت و حبوبات استفاده نمی شود . بجای برنج نیم دانه از بلغور گندم استفاده می شود که هم مقوی تر است و غذاییت بیشتری دارد . در ادامه با ما باشید و بیاموزید.

مواد لازم جهت پخت آش دوغ

۱- دوغ را تا بهنگام جوش آمدن با ملاقه بهم بزنید

۲- بعد از آنکه دوغ را روی حرارت قرار دادید مقداری نمک را در وسط قابلمه به آرامی خالی کنید و دیگر تا موقع جوش آمدن بهم نزنید.

ادامه طرز پخت آش دوغ

بعد از مدتی که از پخت بلغور ها گذشت و بلغورها تقریبا پخته بودند اسفناج ها را خورد کرده و به قابلمه اضافه نمایید و بگذارید نیم ساعت دیگر بجوشد.

در این فاصله پیاز داغ ها را درست کرده و نعناع داغ را نیز آماده کنید .

در این مرحله اگر آش شما خیلی شل بود بگذارید کمی دیگر با حرارت بالا بجوشد تا رقیق شود در این مرحله مواظب باشید آش ته نگیرد مرتب بهم بزنید .

ولی اگر خیلی رقیق هست با اضافه کرده مقداری دوغ و یا آبجوش کمی آش را شل کنید البته بستگی به سلیقه خودتان در نوع خوردن آش شل یا رقیق دارد .

مرحله آخر: پخت آش دوغ

در این مرحله آش آماده است با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید و نوش جان کنید .

می توانید کمی حلوا نیز در کنار آش درست کنید و میل کنید تا از طبع  سردی آش بکاهد.

آموزش طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاه

طرز تهیه آبغوره در خانه

آموزش طرز تهیه لواشک خانگی

خروج از نسخه موبایل