آشپزی

طرز تهیه آبغوره در خانه

طرز تهیه آبغوره در خانه با رعایت چند نکته بسیار مهم که برای سلامت و بهداشت آبغوره لازم است را در این پست برای شما گردآوری کرده ایم . دوستان تا جایی که برایتان امکان پذیر است از خرید مواد غذایی صنعتی دوری کنید زیرا دارای مواد نگهدارنده هستند که برای سلامتی مضر است سعی کنید بیشتر مواد خوراکی را به سبک سنتی و سلامت تهیه کنید ما را در این زمینه همراهی کنید .

طرز تهیه آبغوره در خانه

طرز تهیه آبغوره

قبل از خواندن این پست یک روش تجربی که در نگهداری آبغوره مهم است را برای شما می نویسم .

آن اینکه اگر می خواهید آبغوره هایتان را نجوشانید و کپک هم نزنند .

بعد از صاف و زلال کرده آبغوره ها در ظرف شیشه ایی ریخته و در آن را ببندید .

سپس در ظرفی جداگانه مقداری آب بجوشانید.

و شیشه های آبغوره را برای چند دقیقه در آب جوش قرار دهید این کار باعث میشود تا آبغورها کپک نزنند.

با رعایت ۱۶ نکته ساده یک آبغوره هیجان انگیز درست کنید.

۱. ابتدا غوره‌ها را پاک کرده و دم آنها را بگیرید.

۲. غوره‌ها را در یک ظرف بزرگ آب ریخته، تمیز بشویید و آبکشی کنید.

۳. پس از اینکه آب آن گرفته شد، غوره‌ها را روی یک دستمال نخی تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.

۴. غوره‌ها را پس از خشک شدن در آبمیوه‌گیری ریخته و آب آنها را بگیرید و یا در مخلوط کن بریزید .

سپس غوره‌های له شده را در یک صافی ریخته و صاف کنید.

۵. آبغوره را در یک پارچ شیشه‌ای ریخته و چند ساعتی صبر کنید تا املاح و پوسته‌هایی که از صافی رد شده‌اند ته‌نشین شوند.

ادامه مطلب  طرز تهیه شربت سکنجبین + نکات مهم

۶. آبغوره را در بطری شیشه‌ای مورد نظر ریخته و در آن را محکم ببندید.

برای اینکه هوا به داخل بطری نفوذ نکند می‌توانید از چند روش استفاده کنید:

– با استفاده از آب و آرد، خمیری درست کرده و در بطری را با خمیر بپوشانید.

– با نوار چسب، درب بطری را محکم کنید.

– یک قاشق روغن زیتون در بطری بریزید تا روی آبغوره را بپوشاند و مانع نفوذ هوا به داخل آبغوره شود،

سپس یک تکه پلاستیک روی در بطری قرار داده و محکم ببندید.

طرز تهیه آبغوره در خانه

 فوت و فن نگهداری آبغوره :

۷. برای نگهداری طولانی مدت آبغوره و خوشرنگ‌تر شدن آن، آبغوره را با کمی نمک بجوشانید و در طی جوشیدن، کف‌های جمع شده روی آن را بردارید.

حرارت را ملایم کرده و پس از حدود ۱۵ دقیقه، از روی حرارت برداشته، اجازه دهید تا خنک شده و املاح آن ته‌نشین شوند.

سپس آبغوره را به آرامی از روی املاح ته‌نشین شده برداشته، پس از صاف کردن در بطری شیشه‌ای بریزید و در آن را محکم ببندید.

۸. نوع غوره مورد استفاده برای تهیه آبغوره با کیفیت، بهتر است از نوع عسگری باشد که هسته ندارد.

برای تهیه پودر غوره و استفاده در غذا هم بهتر است، ولی غوره های دانه درشت آب بیشتری دارند.

۹. دم غوره‌ها و حتی چوب‌های ریز آن را به خوبی جدا کنید تا آبغوره طعم گس پیدا نکند.

۱۰. اگر میزان ترشی آبغوره به اندازه دلخواه نباشد، با جوشاندن آن به مدت چند دقیقه کمی غلیظ‌تر و ترش‌تر خواهد شد و مدت نگهداری آن نیز بیشتر می‌شود.

ادامه مطلب  آموزش طرز تهیه مربای آلبالو + نکات ریز

۱۱. قرار دادن آبغوره در معرض نور خورشید باعث ایجاد تغییرات شیمیایی زیان‌باری در آن می‌شود، بنابراین آبغوره را در معرض نور خورشید قرار ندهید.

۱۲. آبغوره و مواد ترش را در ظروف پلاستیکی نگهداری نکنید، زیرا اسید موجود در آن باعث تجزیه پلاستیک و ایجاد مواد مضر می‌گردد.

۱۳. بهتر است آبغوره را در شیشه‌های نسبتا کوچک نگهداری کرده و پس از باز کردن در آن، هر چه سریع‌تر مصرف کنید.

۱۴. آبغوره را در شیشه‌های دهانه باریک نگهداری کنید تا به آسانی کپک نزند.

۱۵. طرز تهیه آبغوره , شیشه‌ای که آبغوره را در آن نگهداری می‌کنید باید کاملا خشک باشد.

۱۶. برای جلوگیری از کپک زدن آبغوره، بهتر است شیشه‌ها را قبل از مصرف، استریل کنید.

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاه

آموزش طرز تهیه شربت توت فرنگی

طرز تهیه شربت سکنجبین + نکات مهم

طرز تهیه شربت آلبالو خانگی + نکات مهم

آموزش طرز تهیه مربای آلبالو + نکات ریز

آموزش پختن شیرینی تارت رنگی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا