طرز پخت آش اوماج اصل همدان

طرز پخت آش اوماج اصل همدان را با رعایت نکات ریز پخت آش در این پست قرار داده ایم . در این نوع آش هیچ گونه گوشت و حبوبات بجز عدس استفاده نمیشه و بسیار ساده و خوشمزه است و برای کودکان بسیار مفید و در مواقع بیماری و سرماخوردگی در بهبود بیمار خیلی مفید هست و مثل یک دارو عمل می کند به شرطی که کمی داغ صرف شود. این آش در میان اغلب شهرهای ترک نشین طرفدار دارد ولی شیوه پختن کمی با هم تفاوت دارد. با ما همراه باشید تهیه این آش خوشمزه را یاد بگیرید.

طرز پخت آش اوماج

مواد لازم برای تهیه آش اوماج

شروع به پخت :

ابتدا قابلمه را تا نصف پر آب کنید و روی حرارت بگذارید وقتی جوش آمد عدس ها را در داخل قابلمه ریخته و می گذاریم تا جوش بیاید و عدس شروع به پخت کند .

آرد را خمیر کرده و بصورت گلوله های کوچک در میاوریم و یا حتی می توانید رنده کنید .

نکته : مهم اینجاست که نباید خمیر این آش ور بیاید زیرا در حین پختن بسیار بزرگ شده و خوب نمیشود .

 سبزی ها را که از قبل شسته و آماده کرده ایم را زمانی که عدس ها نیم پخت شده بودند به آش اضافه می کنیم .

بعد از ده دقیقه اوماج ها را نیز به قابلمه اضافه می کنیم.

ادامه : طرز پخت آش اوماج

سبزی آویشن چون همیشه در بهار می روید و تازه آن وجود ندارد می توانید از خشک شده استفاده کنید .

در این مرحله اجازه می دهیم تا مواد آش خوب بپزد و قوام بیاید و فلفل و آویشن را نیز در مرحله آخر که ده دقیقه مانده به خاموش کردن زیر آش اضافه می کنیم .

نکته : البته اگر سبزی آویشن شما بصورت پودری و آسیاب شده نیست باید همراه با عدس در قابلمه ریخته شود تا خوب بپزد .

در حین پخت مرتب آش را هم بزنید تا خمیرها بهم نچسبند.

اگر دیدید که آش خوب لعابدار نشده مقداری آرد را در آب سرد حل کنید و ده دقیقه آخر به آش اضافه کنید تا لعابدار شود.

پیاز را همراه با روغن و زردچوبه سرخ کنید و برای تزیین استفاده کنید .

طرز پخت آش دوغ اصل همدان

طرز تهیه آبغوره در خانه

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاه

آموزش طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل

خروج از نسخه موبایل