آشپزی

طرز تهیه رب انار + لواشک انار

در این پست برای شما دوستان چند روش ساده خانگی برای طرز تهیه رب انار و لواشک انار با رعایت نکات ریز بهداشتی و ریزه کاری های اصولی را آموزش میدهیم با ما باشید و بیاموزید.

طرز تهیه رب انار + لواشک انار

روش اول :

  • مواد لازم : برای تهیه رب انار و لواشک انار
  • انار به مقدار دلخواه
  • ابتدا انارها را کاملا تمیز شسته و دون می کنیم

طرز تهیه رب انار + لواشک انار

  • سپس انار ها را در داخل همزن برقی ریخته و همزن را روشن می کنیم.
  • روش دوم : ویا اگر همزن نداشتید در داخل کیسه پارچه ای ریخته و با دست فشار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود .
  • و روش سوم: هم به اینصورت هست که انار ها را داخل قابلمه ریخته و با حرارت ملایم روی اجاق گاز میگذاریم وقتی که انارها کمی آب انداخته و نرم شدند زیر قابلمه را خاموش کرده می گذاریم سدر شود سپس در صافی ریخته و آبگیری می کنیم.

طرز تهیه رب انار + لواشک انار

ادامه آموزش طرز تهیه رب انار

  • آبگیری مانند تصویر

طرز تهیه رب انار + لواشک انار

  • درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم.
  • در اوایل پخت که آب انار در حال جوشیدن هست مواظب باشید زیرا کف می کند و بالا می آید .

طرز تهیه رب انار + لواشک انار

  • ادامه طرز تهیه رب انار

  • در این مرحله با قاشق کف های کدر رنگ را از روی قابلمه جدا کنید تا رب اناری صاف و روشن داشته باشید.
  • طرز تهیه رب انار + لواشک اناردر این مرحله بگذارید آب انار آنقدر بجوشد تا به غلظت دلخواه برسد . بنا به سلیقه خودتان می توانید کمی شل تر و یا سفت تر درست کنید.

طرز تهیه رب انار + لواشک انار

  • رب انار پخته شده و آماده مصرف است می توانید در انواع غذاها از آن استفاده کنید و یا بعنوان تصفیه کننده خون روزی یک قاشق از رب را صرف کنید.طرز تهیه رب انار + لواشک انار
ادامه مطلب  طرز تهیه شربت آلبالو خانگی + نکات مهم

درست کردن لواشک انار :

  • یک سینی را تمیز شسته و کف آنرا سلفون بکشید و یا کمی چرب کنید .
  • حالا ربی را که قبلا تهیه کرده اید را درون سینی تخت کرده و در جای تمیز گذاشته چند روز صبر کنید تا کمی خشک شود .
  • سپس آن را بصورت لوله ای جمع کرده و نوش جان کنید .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا