آشپزی
طرز تهیه رب انار + لواشک انار
در این پست برای شما دوستان چند روش ساده خانگی برای طرز تهیه رب انار و لواشک انار با رعایت نکات ریز بهداشتی و ریزه کاری های اصولی را آموزش میدهیم با ما باشید و بیاموزید.
روش اول :
- مواد لازم : برای تهیه رب انار و لواشک انار
- انار به مقدار دلخواه
- ابتدا انارها را کاملا تمیز شسته و دون می کنیم
- سپس انار ها را در داخل همزن برقی ریخته و همزن را روشن می کنیم.
- روش دوم : ویا اگر همزن نداشتید در داخل کیسه پارچه ای ریخته و با دست فشار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود .
- و روش سوم: هم به اینصورت هست که انار ها را داخل قابلمه ریخته و با حرارت ملایم روی اجاق گاز میگذاریم وقتی که انارها کمی آب انداخته و نرم شدند زیر قابلمه را خاموش کرده می گذاریم سدر شود سپس در صافی ریخته و آبگیری می کنیم.
ادامه آموزش طرز تهیه رب انار
- آبگیری مانند تصویر
- درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم.
- در اوایل پخت که آب انار در حال جوشیدن هست مواظب باشید زیرا کف می کند و بالا می آید .
-
ادامه طرز تهیه رب انار
- در این مرحله با قاشق کف های کدر رنگ را از روی قابلمه جدا کنید تا رب اناری صاف و روشن داشته باشید.
- در این مرحله بگذارید آب انار آنقدر بجوشد تا به غلظت دلخواه برسد . بنا به سلیقه خودتان می توانید کمی شل تر و یا سفت تر درست کنید.
- رب انار پخته شده و آماده مصرف است می توانید در انواع غذاها از آن استفاده کنید و یا بعنوان تصفیه کننده خون روزی یک قاشق از رب را صرف کنید.
درست کردن لواشک انار :
- یک سینی را تمیز شسته و کف آنرا سلفون بکشید و یا کمی چرب کنید .
- حالا ربی را که قبلا تهیه کرده اید را درون سینی تخت کرده و در جای تمیز گذاشته چند روز صبر کنید تا کمی خشک شود .
- سپس آن را بصورت لوله ای جمع کرده و نوش جان کنید .