آشپزی

طرز تهیه آش قیسی (قیصی) همدان

طرز تهیه آش قیسی (قیصی) همدان که یکی از آش های مقوی و سالم هست در این نوع آش از انواع حبوبات و قیسی که سرشار از مواد مغذی هست استفاده می شود و برای رشد کودکان و تقویت بیماران بسیار مفید هست آش ترش نیز از فواید بسیاری سرشار است که در پست قبلی به آن اشاره کردیم با هم می خوانیم .

طرز تهیه آش قیسی (قیصی) همدان

نکته: طرز تهیه آش قیسی

ابتدا روش درست کردن قیسی رو براتون آموزش میدهم تا بدونید اصلا قیسی چی هست . زردآلوهای رسیده و گاهی ترش و شیرین را از وسط نصف کرده و در سینی تخت می کنیم و در جلو نور آفتاب گذاشته و چند روز صبر می کنیم تا کاملا خشک شود که به آن اصطلاحا قیسی می گویند.

توی این آش میتونید از مقداری نخود هم استفاده کنید

میتونید یه قاشق آبلیمو هم بهش اضافه کنید

طرز تهیه آش قیسی (قیصی) همدان

مواد لازم : برای چهار نفر

  • لوبیا    ۱ پیمانه
  • قیسی    ۲ پیمانه
  • کشمش   ۲/۳ پیمانه
  • پیاز برزگ   ۱ عدد
  • آرد    ۳ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه    ۱ قاشق مرباخوری
  • روغن ، نمک ، فلفل و رب بمقدار لازم

۱- ابتدا لوبیا هارا شسته روی گاز میزاریم تا بپزه

۲-قیسی هامونو میشوریم و روشو مقداری آب میریزیم تا نرم بشن

۳-یه دونه لوبیا رو بین دو انگشتتون بزارید اگه نرم بود (نباید له بشه)اونوقت قیسی ها و کشمش ها رو بهش اضافه میکنیم تا باهم بپزن

۴-پیاز را نگینی خورد میکنیم روغن را داخل تابه ای ریخته پیاز رو بهش اضافه میکنیم تا پیاز ها سبک و پک شوند بعد آردو بهش اضافه میکنیم تایه مقدارخیلی کم رنگش تغییرکنه رب و زردچوبه و نمک و فلفل را بهش اضافه میکنیم باهم یه کوچولو تفت میدیم (حواستون باشه پیازداغتون سفت نشه چون توی آش گلوله میشه)

ادامه مطلب  آموزش طرز تهیه مربای آلبالو + نکات ریز

۵-و بعد میریزیم توی قابلمه ی لوبیا حرارت گاز را ملایم کنید درشو بزارید تا جا بیفته حواستون باشه این آش خیلی زود ته میگیره پس زود زود همش بزنید نوش جان

طرز پخت آش ترش ملایر

طرز پخت آش دوغ اصل همدان

طرز پخت آش اوماج اصل همدان

آموزش طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا