آشپزی

طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی

ته چین مرغ زعفرانی یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ میباشد. این غذای فوق العاده را می توان در بسیاری از مجالس و میهمانی ها به آسانی پخته و نوش جان کنید. ته چین مرغ زعفرانی از غذا های لذیذ و مجلسی می باشد که با یک تزئین زیبا آن را تهیه کرده و از دوستان و میهمانان عزیز خود پذیرایی کنید. ته چین مرغ زعفرانی در مدت زمان کمی اماده میشود و مواد اولیه برای تهیه این غذای لذیذ ارزان ودر دسترس میباشد. در این مقاله شما را با طرز تهیه این غذا در سایت تی مدل اشنا میکنیم. با ما همراه باشید. برای تهیه لواشک خانگی بروی لینک بزنید.

طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی

 

طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی :

در این مقاله از بخش آشپزی سایت تی مدل به آموزش ته چین مرغ زعفرانی می پردازیم. این اموزش در مراحلی بسیار ساده و با توضیحاتی روان آماده استفاده شما عزیزان می باشد.

موادلازم برای ۴نفر:

برنج : ۲ لیوان
تخم مرغ : ۲ عدد
سینه یا ران مرغ: ۴ تکه
گلاب : یک قاشق غذا خوری
ماسث چکیده یه سفت شیرین: ۱لیوان و۱/۳ لیوان
روغن مایع:۲/۳ لیوان
زعفران دم کرده
نمک و فلفل و زردچبه پودرهل : به میزان لازم
زرشک :نصف لیوان

مرحله اول (پخت مرغ)

اول از همه مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری زعفران میپزیم و تکه تکه و یا ریش ریش میکنیم.
برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس میکنیم.
تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و فلفل سیاه و زعفران سائیده شده را بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط و هم میزنیم.
حالا ماست سفت و پرچرب رو اضافه کنید، بهتره از ماست همزده یا ماست سون استفاده کنید چون در طعم ته چین بسیار اثر مطلوبی داره.
در پایان نمک اضافه و مواد رو هم بزنید و روی ظرف رو بپوشانید و حداقل برای ۲ ساعت در یخچال قرار بدید تا زعفران خوب رنگ بندازه و طعم مواد به خورد هم برود.

ادامه مطلب  طرز تهیه آبغوره در خانه

مرحله دوم (پخت ته چین مرغ)

حالا برنج رو آبکش کنید و صاف کرده و بعد به مواد ماست اضافه و مخلوط کنید.
کف قالب یا قابلمه مورد نظرتون را با روغن خوب چرب کنید.
نیمی از مواد ماست و برنج رو کف قابلمه بریزید و خوب پرس کنید و بعد مرغ های تکه شده رو روی اون بچینید.
در این مرحله بعد از چیدن مرغ ها با پشت قاشق کمی روی آنها فشار دهید تا به لایه برنج بچسبند در غیر این صورت بعد از پخت دو لایه ته چین از هم جدا می شوند.
بعد بقیه برنج رو روی مرغ ها بریزید و صاف کنید. بعد از پخت ته چین را در ظرف برگردانید و با زرشک از قبل تفت داده شده و خلال پسته و بادام تزئین کنید.

نوش جان

طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی

 

نکات و فوت و فن های ته چین مرغ

اگر ته چین رو در قابلمه درست کردید زیر قابلمه شعله پخش کن بذارید و بگذارید روی حرارت تا ته چین طلایی بشه. این حجم ته چین مرغ روی گاز معمولا ۱ ساعت زمان لازم داره تا طلایی بشه.
اگه توی قالب ریختید و خواستید در فر اون رو بپزید، روی قالب رو با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا بخار برنج در زمان پخت خارج بشه و برنج شفته و نمدار نشود.
قالب را برای حداقل یک ساعت در فر ۱۸۰ درجه قرار بدید تا زمانی که ته چین مرغ طلایی بشه.
میتونید ته چین مرغ رو در تابه دو طرفه هم تهیه کنید.
بهتره کف قالب، روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید.
تخم مرغ با چنگال بزنید زیاد هم نزنید تا تخم مرغ بوی زهم بدهد.

ادامه مطلب  ساده ترین روش تهیه سوهان عسلی

اگر مجبور هستید از قابلمه به جای فر استفاده کنید، ترجیحاً از یک قابلمه با ارتفاع کمتر یا یک ماهیتابه استفاده کنید تا ته چین شما برشته تر شود. (من ته چین برشته دوس دارم برای همینم بیشتر گذاشتم بمونه)
نوع ماستی که در ته چین استفاده می‌کنید بسیار در طعم و عطر غذا مهم است، برای خوشمزه‌تر شدن ته چین‌بهتر است از ماست چکیده استفاده کنید.
دستور تهیه ته چین مرغ که به آن پرداختیم برای ۴ نفر مناسب است. در صورت کم یا زیاد شدن افراد، نسبت مواد اولیه را تغییر دهید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر

طرز تهیه رب انار + لواشک انار

طرز پخت آش دوغ اصل همدان

طرز پخت آش اوماج اصل همدان

در آخر می توانید سری هم به فروشگاه تی مدل بزنید شاید چیزی پسندیدید.

فروشگاه تی مدل

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا