آشپزی

طرز پخت آش ترش ملایر

طرز پخت آش ترش ملایر بهمراه فوت وفن پخت این آش را در این پست قرار داده ایم .در پست های قبلی طرزتهیه آش اوماج را که یکی از غذاهای خوش مزه است به همراه دستور پخت و همچنین آش دوغ اصل همدان را معرفی کرده ایم . دوستان یکی از رازهای طول عمر و سلامتی گذشتگانمان مصرف نکردن فست و فود و خوردن غذاهای سالم و آش های مقوی بوده با ما همراه باشید و یاد بگیرید.

How to cook Malayer sour soup

طرز تهیه آش ترش ملایر

مواد لازم برای ۸ نفری

۷۵۰ گرم نخود، لوبیا چیتی و عدس (معمولا مقدار عدس باید بیشتر از نخود و لوبیا باشد)
۱ کیلوگرم سبزی آش خرد شده

۳ عدد پیاز متوسط

روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

۲۰۰ گرم آلبالو خشک، قیسی، برگه زردآلو و آلو

۷۵۰ گرم رشته مخصوص آش

۱ ق س پودر نعنا خشک

½پیمانه شیره انگور

۲ پیمانه سرکه انگور

۱ لیوان آب گوشت یا آب قلم

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:آش ترش ملایر

۱. ابتدا لوبیا و نخود را از قبل در کاسه ای حاوی آب بریزید و بگذارید خیس بخورند. برای پخت عدس هم خیس کردن دو ساعت پیش از پخت کافی است؛ بنابراین عدس را همان روز خیس کنید. از پیازها را هم پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید.

۲. در قابلمه بزرگ مخصوص پخت آش مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس دوسوم پیازهای خرد شده را در آن تفت دهید تا کمی طلایی شوند. پس از آن آب قلم یا گوشت را همراه با دو لیوان آب معمولی و نخود و لوبیا اضافه کنید و بگذارید بپزند. مرحله بعدی، اضافه کردن عدس به همراه کمی نمک است. حالا در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا حبوبات کاملا پخته شوند.

ادامه مطلب  آموزش طرز تهیه شربت توت فرنگی

۳. در این فاصله کاسه ای حاوی آب آماده کنید و آلبالو خشک، آلو و برگه قیسی و زردآلو را در آن بریزید و بگذارید خیس بخورند. سپس سبزی خرد شده را داخل قابلمه بریزید و کمی حرارت دهید تا سبزی نیم پز شود. بعد از آن خشکبار خیسانده شده را همراه با فلفل داخل قابلمه آش بریزید و اجازه دهید همراه با سبزی کاملا بپزد.

۴. بعد از اینکه از پخت سبزی و خشکبار مطمئن شدید، نوبت اضافه کردن رشته است. رشته ها را نصف کرده و پس از ریختن در آش بگذارید در آش چند جوش بخورد. سپس در ظرف دیگری شیره انگور را با سرکه مخلوط کرده و در مراحل نهایی پخت، این مخلوط را هم به آش بیفزایید و بعد از حدود ده دقیقه زیر حرارت را خاموش کنید و در کاسه مورد نظر بریزید و با نعنای سرخ‌شده و کمی پیاز داغ تزیین کنید.

فوت و فن
توجه کنید در ترکیب سبزی آش باید حتما برگ چغندر وجود داشته باشد.

How to cook Malayer sour soup

طرز پخت آش دوغ اصل همدان

طرز پخت آش دوغ اصل همدان

آموزش طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاه

طرز تهیه آبغوره در خانه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا